productiemedewerker montage

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
435 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2500 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleidingWil jij werken en leren tegelijk? Heb je een passie voor techniek en lijkt het jou fantastisch om aan de slag te gaan als  productiemedewerker bij OAS Helmond ? Lees dan snel verder, want dit ga je leuk vinden!

 

Assembleren, afmonteren en inhangen

Aan het begin van je werkdag -uurtje of 06.45 uur- drink je eerst samen met je collega’s een kop koffie en praat je elkaar gezellig even bij. Dat er een gemoedelijke werksfeer heerst binnen dit familiebedrijf, heb je direct in de gaten. Als productiemedewerker begin je met het aanbrengen van rubbers, hang- en sluitwerk. Je assembleert kozijnen en stelt ze samen door persen en stuiken met een bewerkingsmachine. Vervolgens verpak je de kozijnen en maak je ze gereed voor verzending. Heb je de vaardigheden onder de knie en ben je een volleerd assemblagemedewerker? Dan staan jouw werkdagen in het teken van het afmonteren van puien en ramen, en het inhangen van ramen en deuren.

 

Werken met de modernste machines; dat wil je toch?!

Het bedrijf waar jij met open armen ontvangen wordt, is OAS in Helmond. Een familiebedrijf, opgericht in 1961, dat gerund wordt door twee broers. OAS produceert in eigen fabriek met de modernste machines kwaliteitsproducten voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het bedrijf levert en monteert aluminium kozijnen, puien, vliesgevels etc. voor o.a. bedrijfspanden, woonhuizen, renovatie en nieuwbouw. Klanten zijn bouwbedrijven en particulieren.

 

Dat jij het naar je zin krijgt, staat zo goed als vast!

Werkplezier is een van de kernwaarden binnen dit bedrijf. Daarnaast krijg je veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig te werken. Alles is bespreekbaar; jouw ideeën, suggesties en verbetervoorstellen worden zeer gewaardeerd. Als vanzelfsprekend heeft OAS oog voor een veilige werkomgeving. De werkzaamheden zijn variërend en afwisselend. Ook de balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren.

 

Een opleiding volgen of doorgroeien? Dat kan!

Je krijgt een goed salaris € 1800,= ( 23 jaar en ouder) aangeboden en overwerktoeslag 128,50 % volgens de cao kleinmetaal. Heb je ervaring binnen het vak? Dan is een hoger salaris bespreekbaar. Je toekomstige werkgever investeert graag in jou: wil je een vakgerichte opleiding volgen om diverse certificaten te behalen? Dan ligt er voor jou een persoonlijk opleidingsbudget klaar. Wil je doorgroeien in je vak als assemblagemedewerker? Dan is er volop ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast profiteer je van een collectieve korting op je ziektekostenverzekering en krijg je korting op bedrijfsfitness. Tot slot een huishoudelijke mededeling: je auto parkeer je lekker gratis voor de deur. Wat wil je nog meer?

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Van Oorschot aluminium constructies Bv
Waterbeemd 2, 5705 DN Helmond, Nederland
0 openstaande vacatures
Tags
Tags
metaalbewerking houtbewerking assemblage
productie, werkplaats, montage,
operator
montage
Helmond, starter
VMBO
Vaardigheden
Vaardigheden
fysiek, Nederlandse taal oplossingsgericht, montage, technisch
nauwkeurig leergierig assembleren monteren
Vergelijkbare vacatures