Van metaalbewerker naar leerling gereedschapsmaker

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
254 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 1800 per maand
Categorie: Bouw
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komen jouw handigheid en positieve uitstraling even goed van pas… 
bij deze maatwerkfabriek waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken en machines.

Deze baan is echt iets voor jou als je graag binnen een hecht team werkt. Want je bent een echte teamplayer met een positieve uitstraling. Daarnaast ben je een harde werker. In de maatwerkfabriek van Guardian werk je als leerling gereedschapsmaker mee aan het vervaardigen van bevestigingssystemen voor de bouw. En dat met de nieuwste machines in een nieuw pand. Je bent goed in nauwkeurig werken en denkt mee in het zo slim mogelijk uitvoeren van je werk. Ga je aan de slag als leerling gereedschapsmaker, dan staat bij jou kwaliteit voorop. En je leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak.

 

Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Kom dan snel het team van Guardian versterken. Reageer meteen op deze vacature voor leerling gereedschapsmaker in de Guardian-fabriek in Helmond.

Jouw werkdag
Als leerling gereedschapsmaker ga je productiegereedschappen en machine onderdelen demonteren , repareren en monteren .Op jouw eerste werkdag krijg je een mentor die jou in je eerste periode begeleidt. Ook krijg je een eigen leermeester. Maak je geen zorgen, je hoeft geen examen te doen. We leiden je op totdat je het vak van gereedschapsmaker optimaal beheerst. Tijdens je opleiding:

 • leer je gereedschappen en machine onderdelen te demonteren en monteren
 • doe je verschillende werkzaamheden op de afdeling
 • werk je veilig en nauwkeurig. Ook houd je jouw werkplek netjes.

Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 40 uur per week in de Guardian fabriek in Helmond. Je werkt in een twee ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00-14.30 en 14.00-22.30 uur. Hiervoor krijg je een ploegentoeslag van 16% .

 

Jouw nieuwe werkomgeving
De medewerkers van Guardian zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, worden gezien als de belangrijkste factor voor het succes van het bedrijf iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.  Veilig werken, arbovoorzieningen en opleidingsmogelijkheden zijn bij Guardian vanzelfsprekend.

 

Jouw inbreng
Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je bent handig en weet hoe je veilig en precies werkt. Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten. Als leerling gereedschapsmaker is overwerken soms nodig om alles op tijd voor de klant af te leveren. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Jouw beloning 
Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden investeert Guardian  in jouw opleiding en ontwikkeling. Je werkt met de modernste machines en technieken, waarbij veiligheid vooropstaat. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris van minimaal € 1800,-
 • een 7 maanden contract.
 • ploegentoeslag van 16%
 • een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • overwerktoeslag van 125%
 • een kilometervergoeding van € 0,19.
 • gratis werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
GUARDIAN B.V.
Grasbeemd 14, 5705 DG Helmond, Nederland
4 openstaande vacatures