Customerservice medewerker

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
241 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2500 per maand
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komt jouw enthousiasme en directe persoonlijkheid even goed van pas… bij het aannemen van orders.

 

Jij bent je wel klaar voor die kantoorbaan waar jij je opgedane ervaring kan inzetten en wordt gezien als de belangrijkste factor voor het succes van het bedrijf.  Waar je uitzicht hebt op een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden hebt en de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus. Hé, dat is dan mooi dat je deze vacature onder ogen hebt gekregen. GUARDIAN in Helmond kan namelijk precies een customer servicemedewerker  zoals jij gebruiken. 

 

Jouw werkdag
Je hebt dagelijks contact met klanten die je adviseert en informeert over de geplaatste orders en zoek je samen met je collega’s naar oplossingen wanneer er complicaties optreden Jouw prioriteiten zijn :

 • orders aannemen en verwerken
 • het controleren en afstemmen van levertijden
 • het zorgen voor goede raaplijsten

Er is altijd genoeg te doen zo heb je ook dagelijks contact met je collega’s op de afdelingen inkoop, sales , productie en magazijn.. Je werkt 40 uur per week . De werktijden liggen tussen 08.00 en 17.00.

 

 

Jouw nieuwe werkomgeving
De medewerkers van Guardian zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, worden gezien als de belangrijkste factor voor het succes van het bedrijf iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.

 

Jouw inbreng
Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je denkt oplossingsgericht , accuraat en proactief . Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten. Als customer service medewerker beheers je de Nederlandse en Engelse taal , spreek je Duits , Frans of Spaans? Dan is dat mooi meegenomen maar geen must .Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Jouw beloning 
Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden investeert Guardian  in jouw opleiding en ontwikkeling. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris van minimaal € 2000,-
 • een 7 maanden contract.
 • een kilometervergoeding van € 0,19.
 • een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • overwerktoeslag van 125%
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
GUARDIAN B.V.
Grasbeemd 14, 5705 DG Helmond, Nederland
0 openstaande vacatures