Operator

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
369 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 13,5 - 16,3 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Textiel
Uren per week: 38
Ervaring: Starter, 0 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig 

Parabeam is op zoek naar talenten in de millennium generatie. Ben jij iemand die vol gas aan de slag wil als machine operator bij Parabeam in Helmond? Wij geven je de kans om met persoonlijke begeleiding ervaringen op te doen waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Ja, dat is nogal een belofte, maar geloof ons: er is geen woord aan gelogen! Ben jij de machine operator die wij zoeken?

 

Verantwoordelijke functie

Loop jij warm voor een verantwoordelijke functie als machine operator bij een groeiende internationale en klantgerichte productieorganisatie? Droom je van een warme, collegiale werksfeer? Heb je last van ambitie en zie je het wel zitten om door te groeien naar meewerkend voorman? Dan is deze baan medewerker productie er wellicht een voor jou.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Parabeam laat jou als medewerker productie kennismaken met de onderneming achter het unieke en gepatenteerde Parabeam® 3D glasweefsel dat wereldwijd wordt ingezet voor de productie van opslagtanks, botenbouw, transportsector en voor de bouw & constructie markt.

Als  een bevlogen medewerker  ga je altijd voor kwaliteit en resultaat, en lever je een belangrijke bijdrage in het productieproces. De uitdaging is om dagelijks meters 3D glasweefsel te produceren en storingen op te lossen. Daarnaast vul je materialen aan die nodig zijn voor het productieproces en bedien je een bovenloopkraan om de volle stukken af te leggen. Je leegt dagelijks de afvalbakken en je steunt de wever bij het werk. Je leert pooldraden en kettingdraden te maken. Dit alles wordt je geleerd door een vaste opleider.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met een goed salaris voor een 38-urige werkweek.
Door het aantal vakantiedagen en daadwerkelijke werkuren ontstaat er een goede balans tussen werk en privé. Er is aandacht voor goede werkomstandigheden zoals douches, lockers, werkkleding en de benodigde pbm’s. Kom je met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid. Speciaal voor medewerkers is er een fit programma: je ontvangt een mooie collectieve korting op een abonnement bij een sportschool bij jou in de buurt.

Ben jij de leerling machine die zich persoonlijk wil ontwikkelen en intern wil worden opgeleid? Er is een opleidingsbudget beschikbaar en je krijgt de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen zoals een certificaat voor het bedienen van een bovenloopkraan. Klinkt interessant, nietwaar?!

  • reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer
  • een goed salaris 
  • direct een jaarcontract
  • pensioenregeling 2/3 word betaald door Parabeam
  • ploegentoeslag van 20.21 procent
  • 26 vakantiedagen

Ben jij leergierig, ondernemend, stressbestendig en in je nopjes binnen een dynamische organisatie? Werk jij proactief en ben je praktisch en flexibel ingesteld? Is klantgericht werken jouw tweede natuur en weet je wel raad met een functie die veel ruimte biedt voor eigen inbreng? Overtuig ons dan van jouw awesomeness en solliciteer snel! Je hebt zicht op direct een jaarcontract Dat wil toch iedereen?

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Parabeam
Vossenbeemd 1, 5705 CL Helmond, Nederland
1 openstaande vacatures
Tags
Tags
operator machine operator ploegendienst productie
Helmond, starter
Vaardigheden
Vaardigheden
flexibel, nauwkeurig Nederlandse taal
Vergelijkbare vacatures