Magazijnmedewerker

Eindhoven, Nederland
Solliciteer
291 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1800 - 2200 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Logistiek en Supply Chain
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komen jouw magazijnervaring en vrolijke persoonlijkheid even goed van pas…
bij dit moderne familiebedrijf waar nagedacht wordt over de toekomst van de volgende generaties.

Met ervaring als magazijnmedewerker op zak is dit jouw moment voor die volgende stap. Die stap zet je graag richting een modern familiebedrijf waar de klant én de toekomst voorop staan. En waar je de kans krijgt door te groeien naar een rol als assistent teamleider. Ook versta je je vak. Sterker nog: je bent het type magazijnmedewerker dat zelfs in zijn/haar dromen nog kan vertellen waar de pallets, containers en onderdelen voor stellingen staan.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus hè? Kies daarom voor deze vacature magazijnmedewerker bij Engels Logistiek in Eindhoven.

Jouw werkdag
Om 8:30 uur stap je fluitend jouw domein binnen: het verwarmde magazijn. Nadat je de orders gecheckt hebt in de computer, stap je op de reachtruck en pick je de eerste orders. *Piep* *piep* *piep*, daar komt de eerste vrachtwagen aan. Hop, door met het lossen. Foutloos, snel en efficiënt orderpicken is voor jou vanzelfsprekend. Je moet er niet aan denken dat je collega’s beginnen te mopperen en klanten ontevreden zijn, toch? Die bezorging binnen 2 dagen realiseer jij! Met een lach op je gezicht en zonder stress vul je jouw werkdag met het:

 • picken van orders. Met de reachtruck of palletwagen
 • laden en lossen van vrachtwagens.
 • afmelden van de bonnen in het ERP-systeem.

Genoeg te doen dus. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Heel af en toe werk je doordeweeks over. Die extra uren worden dan wel 130% uitbetaald.

Jouw nieuwe werkomgeving
Engels Logistiek, gevestigd in Eindhoven op het industrieterrein Kapelbeemd, nét onder de A2, A50 en A58. Je parkeert je auto binnen 30 minuten voor de deur als je aangereden komt vanuit Eindhoven, Geldrop of Veghel. Pak je de bus? Stap uit bij de bushalte Boschdijk/Steenoven en binnen 9 minuten loop je naar je nieuwe werkplek. Kom je met de fiets of scooter? Dan stal je die droog in de fietsenstalling op het terrein.

Wat Engels Logistiek doet? Het is dé shop waar bedrijven komen voor kunststof bakken, pallets, afvalcontainers en magazijninrichting. Ook levert zij unieke, op maat gemaakte producten. Binnen hun dienstverlening gaat Engels Logistiek voor veel meer dan winst: de toekomst van de latere generaties speelt een grote rol. En… bereid je alvast voor op een mooie toekomstige klus, want Engels Logistiek wil binnen 1,5 à 2 jaar verhuizen.

Met zo’n 65 collega’s bemannen jullie deze locatie. Een gezellige kantine waar je gezamenlijk gratis luncht. Teambuilding-dagen, personeelsfeestjes en uitjes met de partners. Het hoort er allemaal bij. En omdat successen gevierd moeten worden, krijg je geregeld een heerlijke warme lunch voorgeschoteld.

Jouw leidinggevende is er een van de oude stempel. Een ‘pietje precies’. Dit zie jij niet als iets negatiefs. Nee, je bent zelf ook behoorlijk kritisch op je eigen werk en streeft zelf ook naar foutloos werk.

Jouw inbreng
Met een glimlach op je gezicht zie jij altijd het positieve in dingen en schiet geregeld collega’s te hulp. Niet alleen je collega’s, maar ook de klanten lopen met je weg omdat je zo vriendelijk bent. Ook heb je het in je om een team van 2 à 3 man op te kunnen bouwen en aan te sturen. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo-werk- en denkniveau.
 • behoorlijk wat ervaring als magazijnmedewerker, warehousemedewerker of loodsmedewerker.
 • een reachtruck-certificaat.
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jouw beloning
Bedrijfskleding is vanzelfsprekend in deze rol. Je krijgt een broek, trui, T-shirt, polo, bodywarmer, jas en veiligheidsschoenen, zodat je je werk goed en veilig kan uitvoeren. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • maximaal € 2.200 bruto per maand.
 • een 7 maanden contract.
 • pensioenregeling die Engels Logistiek voor 95% betaalt.
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele afstand woon-werk, tot € 150,- per maand.
 • toeslag van 130% als je overwerkt op doordeweekse dagen.
 • 26 vakantiedagen.
 • winstdeling regeling
 • de kans om door te groeien naar de functie van assistent teamleider. En wie weet nog wel verder dan dat.
 • gratis lunch.

Jouw baan
Zorg jij dat alle processen in het magazijn soepel verlopen en ben jij klaar voor de volgende stap als magazijnmedewerker? Reageer dan nu.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Engels Logistiek
Boven Zijde 9, 5626 EB Eindhoven, Nederland
1 openstaande vacatures
Tags
Tags
logistiek medewerker, heftruck orderverzamelaar
magazijnmedewerker dagdienst
Vaardigheden
Vaardigheden
orders picken, inpakken,ompakken, laden , lossen, Nederlands
heftruck, order pikken Nederlands reachtruck aanpakker