Transportplanner

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
119 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2600 - 3200 per maand
Categorie: Transport, Opslag en Logistiek
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Wil jij de transportplanning bij één van de snelst groeiende productiebedrijven van Nederland in goede banen leiden? Een lekker salaris verdienen, na een jaarcontract in vaste dienst komen en doorgroeien binnen Guardian?


Orders netjes en op tijd bij onze klanten afleveren is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten zelf. Want onze klanten willen ook door met hun projecten; jij snapt dit als geen ander. Met jouw vermogen om overzicht te houden en je organisatietalent ben jij voor ons de transportplanner aan wie we dit met een gerust hart kunnen overlaten. Aan jou de taak om alle leveringen aan klanten zo efficiënt mogelijk in te plannen, in prettige samenwerking met je collega’s en onze externe vervoerders.

Jouw nieuwe werkplek

Guardian, onderdeel van de multinational SFS in Zwitserland, is gespecialiseerd in het produceren en vermarkten van dakbevestigingsmaterialen voor de bouw. Een snel groeiende, financieel gezonde onderneming in Helmond; in 2017 en 2018 behoorden wij zelfs tot de top 250 van snelst groeiende bedrijven in Nederland. De belangrijkste pijlers van ons succes? Topkwaliteit producten, service op maat, innovatie en flexibiliteit.

Bij Guardian werken we side by side. Want samenwerking helpt iedereen verder en leidt tot betere resultaten; daar geloven wij in. Net als in waarmaken wat je (aan klanten én medewerkers) belooft, nu en later. Zo is Guardian uitgegroeid tot een internationale speler in de vlakdaksector. 

Deze ambitie zie je terug in het team waarin jij als transportplanner terechtkomt: een goede mix van ervaren en minder ervaren medewerkers die met veel enthousiasme bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Wij zitten in een modern en licht kantoor aan de N270, net onder Helmond. Je auto parkeer je op het eigen terrein van de fabriek. Kom je met de fiets of op de scooter? Die kun je kwijt in de fietsenstalling naast de fabriek. Door het raam van jouw werkplek zie je elke dag vele vrachtwagens komen en gaan om orders af te leveren bij klanten door heel Europa. En omdat jij de transportplanning verzorgt weet je precies welke vrachtwagen waarheen gaat.


Wat ga je doen?

Het zo efficiënt mogelijk inplannen en aanmelden van transporten; dat is waar jij als transportplanner bij Guardian je talenten op los mag laten. Jouw collega’s van Customer Service, Magazijn en Assemblage vertellen je precies welke orders wanneer klaarstaan en waar ze heen moeten. Jij maakt én bewaakt zelf de afspraken met onze externe vervoerders: wie verzorgt welke levering, onder welke voorwaarden en tegen welke (het liefst scherpe) prijs? Zo help je Guardian waar te maken wat wij onze klanten beloven: kwaliteitsproducten voor de bouw, op tijd en volgens afspraak geleverd.

Wat vragen wij?

Plannen, organiseren en samenwerken zitten je in het bloed. Je bent een kei in prioriteiten bepalen, de benodigde acties uitzetten en overzicht houden. Piekdrukte of onvoorziene omstandigheden? Jij denkt enthousiast met collega’s en vervoerders mee en je komt met slimme oplossingen.

Voor deze vacature transportplanner beschik je verder over:

 • een mbo+- of hbo-diploma op het gebied van transport of logistiek.
 • op z’n minst 1 jaar ervaring als transportplanner of logistiek planner, bijvoorbeeld bij een productiebedrijf.

Wat bieden wij?

Bij Guardian willen we graag weten wie jij bent. Een gezonde portie ambitie wordt bij ons zeer gewaardeerd. Net als jouw opvattingen over bijvoorbeeld zelfstandig werken met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Behalve een uitdagende baan als transportplanner bieden we jou graag groeikansen in een succesvol bedrijf. Daarnaast profiteer je van:

 • een salaris van € 2.600 tot 3.200 bruto per maand
 • een goede pensioenregeling met een lage pensioenpremie.
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.
 • een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling.
 • 30 vakantiedagen.
 • volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • voldoende parkeergelegenheid.
 • overdekte fietsenstalling.
 • elk jaar een zomer-BBQ.
SOLLICITATIE

Wil jij als transportplanner onze klanten de beste service leveren? Solliciteer zeker voor 30-10-2019.

De 3 zekerheden van Flexx4nu:

 Vandaag gesolliciteerd? Volgende week een gesprek.

 Een contract

 Geen cv bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonder cv en brief.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden