Onderhoudsmonteur

Tilburg, Nederland
Solliciteer
316 dagen geleden
€ 2500 - 3200 per maand
Categorie: Technici, Productie, Planning en Kwaliteit
Branche: Productie Eten
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 5 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komen jouw ervaring en no-nonsense mentaliteit even goed van pas… 
bij deze groeiende foodorganisatie met een mooie mix van 
de nieuwste én wat oudere machines.

Als jij een nieuwe uitdaging kan aangaan bij een groeiende organisatie in de foodbranche, weet jij wat je te doen staat. Net als dat jij weet wat je te doen staat als het gaat om (preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Je werkt graag binnen een hecht team, bij een organisatie waar volop in mensen wordt geïnvesteerd. En je vindt dat er, ook op het werk, elke dag moet worden gelachen.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Dan heeft McCain voor jou een pracht van een vacature als onderhoudsmonteur mechatronica in Tilburg (Van Geloven).

Jouw werkdag
Jouw voornaamste prioriteit als onderhoudsmonteur is… het stellen van prioriteiten. Op die manier kan de foodproductie van snacks als kroketten, bitterballen, saté en maaltijdloempia’s 24/5 doorgaan. Zodra er een storing op de lijn is, vind je de storing en los je deze op. Een vraag als ‘hoelang duurt het nog?’ van de operator of teamleider van de productie, voorkom je door helder te communiceren en rap te werken. Kleine, veelvoorkomende storingen vlieg je zo aan dat de productie misschien wel zelf de storing kan verhelpen. Of nog beter: kan voorkomen. Op een gemiddelde werkdag zijn jouw prioriteiten:

 • veilig werken.
 • het oplossen van storingen en uitvoeren van preventief onderhoud.
 • het zoeken én vinden van aansluiting in het team.

Er is genoeg te doen. En dit doe je in 3 ploegendiensten met shifts van 6:00 tot 14:00 uur, 14:00 tot 22:00 uur en 22:00 tot 6:00 uur. De ploegentoeslag? Die is 12,5%. Je werkweek begint op maandag en er is 1 keer in de 6 weken een dagdienst voor preventief onderhoud. Ook sta je, als dat wordt gevraagd,  soms op zaterdagochtend klaar. 

Jouw nieuwe werkomgeving
Van Geloven in Tilburg produceert voornamelijk ragoutproducten als bitterballen en kroketten. De fabriek (met veel daglicht) op industrieterrein Kraaiven is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de bushalte is het nog geen 10 minuten lopen.

Je komt een team versterken waar even hard wordt gewerkt als dat er wordt gelachen. Collega’s gaan regelmatig buiten werktijd samen wat eten of een motortoertocht rijden. 

Jouw leidinggevende staat voor veiligheid en kwaliteit. Hij stuurt zijn team aan waar nodig, maar laat jou als onderhoudsmonteur ook vrij in je werk.

Jouw inbreng
Een vakman of -vrouw met humor, doorzettingsvermogen en inzicht: dat ben jij. Je denkt buiten de lijntjes en vindt vlot aansluiting bij jouw nieuwe collega’s. Accuraat, precies en veilig werken is jouw tweede natuur. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • een mbo-4-diploma in een technische richting (bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig door relevante werkervaring.
 • 2 jaar ervaring als monteur mechatronica, monteur elektrotechniek, medewerker technische dienst, service onderhoudsmonteur of monteur technische dienst.

Als je eerder hebt gewerkt bij bijvoorbeeld Maître Paul, Bakkersland, Van Loon Vlees of een andere werkgever in de foodbranche, dan is dat mooi meegenomen (maar geen must). Ervaring in een productieomgeving past zeker ook!

Jouw beloning
Niet alleen in de fabriek wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw opleiding en ontwikkeling. Bovendien is er volop aandacht voor goede werkplekken en veiligheid! Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.589,24 - € 3.142,03.
 • 2 jaarcontracten met naar wens aansluitend een vaste aanstelling.
 • VLEP-bedrijfspensioenregeling (58% werkgever, 42% werknemer).
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele afstand woon-werk, maximaal € 6 per dag.
 • persoonlijke toeslag van € 180 per maand.
 • 3% eindejaarsuitkering.
 • 12,5% ploegentoeslag.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 15 (deels ingeplande) atv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.
 • korting in de personeelswinkel.
Jouw baan
Sna(c)k jij naar deze baan als onderhoudsmonteur mechatronica en heb je interesse in een (h)eerlijke omgeving? 
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
VAN GELOVEN
Kraaivenstraat 1, 5048 AB Tilburg, Nederland
3 openstaande vacatures