Interieurverzorger

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
183 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 10 - 12 per uur
Categorie: Dienstverlening, Schoonmaken en Huishouding
Branche: -
Uren per week: 12 - 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Komen jouw ervaring en no-nonsens mentaliteit even goed van pas…
bij een kleinschalig familiebedrijf.

 

Nu ben je een interieurverzorger die de stad doorkruist van bedrijfspand naar bedrijfspand  Nu nog… want eigenlijk ben je wel klaar voor die baan waar je je opgedane ervaring ook kan inzetten bij een kleinschalig familiebedrijf  waar betrokkenheid, saamhorigheid en werkplezier bovenaan staan.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus. Hé, dat is dan mooi dat je deze vacature onder ogen hebt gekregen. ASWA Keukens in Helmond kan namelijk precies een interieurverzorger zoals jij gebruiken. 

Jouw werkdag
Met jouw opgedane praktijkervaring, ben jij samen met een collega de rots in de branding voor ASWA Keukens. Is de vaatwasser vol? Is de kantine schoon? Zijn de kantoren en showroom schoon en opgeruimd? Dit zijn vragen die niet hoeven worden gesteld aan jou. Voor jou is het vanzelfsprekend dat alles schoon word achtergelaten. Op een werkdag zijn jouw prioriteiten:

 

 • schoonmaken van kantoren, kantine , toiletten en showroom
 • stel je de juiste prioriteiten.

Jouw werktijden liggen tussen 8.00 tot 17.00 uur en je werkt tussen de 12 en 24 uur per week. De werktijden zijn flexibel in te delen. En werk je zo nu en dan op een zaterdag.

 

 

Jouw nieuwe werkomgeving

ASWA Keukens is een familiebedrijf dat al 40 jaar lang keukens verkoopt en monteert. Met eigen monteurs, volop vakkennis in huis, meerdere vestigingen en tevreden klanten is ASWA Keukens een sterke werkgever. En met parkeerplaatsen voor de deur en een bushalte vlakbij, is het kantoor in Helmond op meerdere manieren goed te bereiken. In 2019 is het nieuwe kantoorpand klaar. Deze is tegenover het huidige kantoor/de showroom. Wel zo makkelijk. In totaal werken er 50 fanatiekelingen bij ASWA Keukens.   

Jouw inbreng
Jij houdt niet van poespas. Je komt liever snel ter zake. Je bent daarom duidelijk en direct in jouw communicatie. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • ervaring in de rol van interieurverzorger
 • een aanpakkers mentaliteit

 

Jouw beloning 
ASWA Keukens investeert in haar medewerkers. En dat zie je in de arbeidsvoorwaarden terug. Natuurlijk krijg je gezellige collega’s binnen een bedrijf waar werkplezier een van de kernwaarden is. Er is nog veel meer. Concreet krijg jij bij een 12 urige werkweek:

 • een brutouurloon van minimaal € 10.- en maximaal € 12,-
 • uitzicht op een vast contract. De eerste 3 maanden werk je op uitzendbasis, daarna krijg je een jaarcontract bij ASWA Keukens. Zijn jullie allebei tevreden? Dan krijg je een vast contract.
 • een pensioenregeling waarbij ASWA Keukens de volledige premie betaalt.
 • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiegeld.
 • een persoonlijke bonus bij geen ziekteverzuim.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
schoonmaak
Vaardigheden
Vaardigheden
schoonmaak poetsen
nederlandse taal
aanpakker