Operator Food

Helmond, Nederland
Solliciteer
67 dagen geleden
€ 2200 - 2500 per maand
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Eten & Drinken
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Operator Food 3 ploegendienst

Komen jouw technisch inzicht en bak aan operatorervaring even goed van pas… 
bij dé foodorganisatie die volop kansen biedt. Én waar je door kan groeien 
naar 
de rol van meewerkend voorman.

Hebben we het over een kartrekker, dan hebben we het over jou. Jij voelt je wel thuis bij een organisatie waar ze staan te springen om jouw kennis en kunde om de productie nóg efficiënter te maken. De kwaliteit te verbeteren. En veiligheid voorop te stellen. Vergeet vooral niet dat je niet alleen de productie verder wilt ontwikkelen, maar ook jezelf. Door opleidingen te volgen en door te groeien naar de rol van meewerkend voorman of teamleider.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Dan is het zeker geen toeval dat jij nu naar deze vacature senior operator food kijkt. Ben jij binnenkort de allrounder van de productie bij Van Lieshout Snackwaren in Helmond?  

Jouw werkdag
De focus van je werkdag hangt af van de machine waaraan je staat. Het ene moment ben je in de ‘grote keuken’ de senior operator food die zich focust op het deeg van de frikandellen. Je stelt de machines in en lost storingen op. Het andere moment zorg je ervoor dat je inpakmachines op volle toeren (blijven) draaien, los je eerstelijnsstoringen op en stuur je een inpakker aan. Zeker ben je ervan dat je na een half jaar zoveel weet, dat je dé allrounder bent op de voorbereiding. In deze cruciale rol, houd jij je dagelijks bezig met:

 • storingen die je keer op keer razendsnel weet op te lossen.
 • ombouw van lijnen.
 • aansturing van de productiemedewerkers; de (aankomend) operator, algemeen productiemedewerker en een inpakmedewerker.

Er is genoeg te doen. En dit doe je in 3-ploegendiensten met shifts van 7:00 tot 15:00 uur, 15:00 tot 23:00 uur of 23:00 tot 7:00 uur. De ploegentoeslag? Die is 19.5% Je werkweek start op zondagavond.

Jouw nieuwe werkomgeving
In verband met de ploegendienst is het van belang dat je met eigen vervoer naar Van Lieshout Snackwaren in Helmond komt. Je auto parkeer je op het eigen terrein van de fabriek waar vleesdeeg- en versproducten als frikandellen, gehaktballen en hamburgers worden geproduceerd. Kom je met de fiets of scooter? Dan stal je die in de fietsenstalling naast de fabriek. In de rumoerige fabriek, waar het zonnetje van buiten geregeld te aanschouwen is, versterk je een team waar even hard wordt gewerkt als dat er wordt gelachen. De Helmondse mentaliteit is niet te missen (zo lekker direct), waardoor jij je écht thuis voelt.

Door wie je aangestuurd wordt? Dat is afhankelijk van de ploeg waar je in terecht komt. Wel weet je zeker dat dit een leidinggevende is die de lijntjes kort houdt maar, waar mogelijk, medewerkers vrijlaat. Meedenken over verbetervoorstellen en/of persoonlijke zaken is vanzelfsprekend voor hem/haar.Jouw inbreng
Betrokkenheid en een loyale instelling met een no-nonsense mentaliteit. Jij hebt het. Naast dat, ben je ontzettend sociaal en communicatief sterk. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • een behoorlijke dosis ervaring, opgedaan bij een foodorganisatie in de rol van machine operator.
 • mbo-werk- en -denkniveau.


Niet alleen in de groei van de organisatie wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw groei. In de vorm van opleidingen en kansen om jezelf ‘op te werken’ in functie. Naast het onderstaande aanbod, mag je zeker je toffe collega’s met een behoorlijke dosis humor niet vergeten.  Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.267 en € 2795,-
 • 8% vakantiegeld.
 • direct in dienst met 7 maanden contract. Na 2 jaar een vast contract.
 • een VLEP-bedrijfspensioenregeling (58% werkgever, 42% werknemer).
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele afstand woon-werk, maximaal € 6 per dag.
 • 19,5% ploegentoeslag.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 15 (deels ingeplande) atv-dagen.
 • 3% eindejaarsuitkering.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.
 • korting in de personeelswinkel.

Jouw baan
Breng jij de productie van snacks én jezelf naar een nog hoger niveau als operator food? Solliciteer dan nu 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Van Lieshout Snacks
Achterdijk 17, 5705CB Helmond, Nederland
1 openstaande vacatures