Productiemedewerker machinaal inpakker

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
261 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 1860 - 2280 per maand
Categorie: Logistiek
Branche: Bouw
Uren per week: 37 - 37
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komen jouw handigheid en positieve uitstraling even goed van pas… 
bij deze maatwerkfabriek waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken en machines
.

Deze baan is echt iets voor jou als je graag binnen een hecht team werkt. Want je bent een echte teamplayer met een positieve uitstraling. Daarnaast ben je een harde werker. In de maatwerkfabriek van Arte werk je als machinaal inpakker en verpak je de mooiste werkbladen van natuursteen. En dat met de nieuwste machines in een ultramoderne fabriek. Je bent goed in nauwkeurig werken en denkt mee in het zo slim mogelijk uitvoeren van je werk. Ga je aan de slag als machinaal inpakker, dan staat bij jou kwaliteit voorop. En je leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Kom dan snel het team van Arte versterken. Reageer meteen op deze vacature voor productiemedewerker machinaal inpakker in de Arte-fabriek in Helmond.


Jouw werkdag
In de functie van machinaal inpakker  verpak je keukenbladen en aanverwante onderdelen volgens vastgelegde instructies.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanvullen en bijhouden van de voorraad aan verpakkingsmateriaal en karton en voor het inpakken en labellen van monster- of showroom verzendingen. Je draagt zorg voor een nette en efficiënte werkomgeving, levert een positieve bijdrage aan het werkoverleg en verzorgt de administratieve afhandeling van een order. Als vanzelfsprekend signaleer je onveilige werksituaties en draag je bij aan een veilige werkomgeving.Op jouw werkdag zijn jouw prioriteiten:

 • machinaal verpakken van keukenbladen
 • uitdraaien en plakken van stickers op de juiste verpakkingen
 • het opbergen van de ingepakte goederen op karren
 • schoon en opgeruimd houden van de werkplek

Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 37 uur per week in de Arte-fabriek in Helmond. Op z’n vroegst start je om 6.00 uur, uiterlijk 18.00 uur sluiten we onze deuren.

Jouw nieuwe werkomgeving
De medewerkers van Arte zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.

Veilig werken, arbovoorzieningen en opleidingsmogelijkheden zijn bij Arte vanzelfsprekend. Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken, maar aan feel-good-gesprekken. In een open, persoonlijk en eerlijk gesprek bespreken we vooral wat er goed gaat. Maar ook wat jij zelf vindt en natuurlijk wat er beter kan. Je komt bij Arte terecht in een fijne werkomgeving waar baanzekerheid belangrijk is.

Jouw inbreng
Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je bent handig en weet hoe je veilig en precies werkt. Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten. Als machinaal inpakker  is overwerken soms nodig om alles op tijd voor de klant af te leveren. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • maatgevoel en gevoel logistiek 
 • teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken.

Jouw beloning 
Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden biedt Arte een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling. En Arte investeert in jouw opleiding en ontwikkeling. Je werkt met de modernste machines en technieken, waarbij veiligheid vooropstaat. Concreet krijg jij bij een 37-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris van € 1.860 tot € 2.280.
 • 2 keer een tijdelijk contract. Naar wens aansluitend een vast contract.
 • een pensioenregeling waarvan twee derde voor rekening van de werkgever is.
 • 25 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
 • overwerktoeslag van 125%, op zaterdagen zelfs 150%.
 • een kilometervergoeding van € 0,19.
 • gratis werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Jouw baan
Zie jij jouw nieuwe baan als productiemedewerker machinaal inpakker in een gezellig en hecht team wel zitten? Solliciteer nu.


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Arte
Maisdijk 4, 5704 RM Helmond, Nederland
1 openstaande vacatures