Machine Operator

Son, Nederland
Vacature is vervallen
370 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Groothandel
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Ben jij iemand die vol gas aan de slag wil als machine operator bij Decor Son? Wij geven je de kans om met persoonlijke begeleiding ervaringen op te doen waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Ja, dat is nogal een belofte, maar geloof ons: er is geen woord aan gelogen! Ben jij de machine operator die wij zoeken?

Ontvangst, bedienen, visuele controle..

Aan het begin van je werkdag -uurtje of 07.30 uur- drink je eerst samen met je collega's een kop koffie en praat je elkaar gezellig even bij. Dat er een gemoedelijke werksfeer heerst , heb je direct in de gaten. Als machine operator  begin je met het ophalen van de dagplanning. Je ontvangt vrachtwagens die grondstoffen komen storten om vervolgens de verpakkingsmachine en persmachine in te stellen en te bedienen .

Werken bij een familiebedrijf ; dat wil je toch?!

Het bedrijf waar jij met open armen ontvangen wordt, is Decor Son. Een familiebedrijf, opgericht in 1973, dat gerund wordt door de familie Witlox. Decor Son produceert in eigen fabriek met de modernste machines kwaliteitsproducten zoals steenstrips , zanden en grinden  voor zowel de doe-het- zelf markt en particulieren in de Benelux .

Dat jij het naar je zin krijgt, staat zo goed als vast!

Werkplezier is een van de kernwaarden binnen dit bedrijf. Daarnaast krijg je veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig te werken. Alles is bespreekbaar; jouw ideeën, suggesties en verbetervoorstellen worden zeer gewaardeerd. Als vanzelfsprekend heeft Decor Son oog voor een veilige werkomgeving. De werkzaamheden zijn variërend en afwisselend. Ook de balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren.

Een opleiding volgen of doorgroeien? Dat kan!

Je krijgt een goed salaris aangeboden, 25 vakantiedagen , overwerktoeslag 125 % en een ploegendiensttoeslag van 15 % . Heb je ervaring binnen het vak? Dan is een hoger salaris bespreekbaar. Je toekomstige werkgever investeert graag in jou: wil je een vakgerichte opleiding volgen om diverse certificaten te behalen? Dan ligt er voor jou een persoonlijk opleidingsbudget klaar. Wil je doorgroeien in je vak als machine operator? Dan is er volop ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast profiteer je van een collectieve korting op je ziektekostenverzekering en krijg je korting op bedrijfsfitness. Tot slot een huishoudelijke mededeling: je auto,fiets of scooter parkeer je lekker gratis voor de deur. Wat wil je nog meer?

What else?

Draai je tussen maart en juni met alle plezier twee ploegendiensten, ben je de beroerdste niet om in het hoogseizoen sporadisch een halve zaterdag te werken, en kun je onderstaande aandachtspunten afvinken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

• een opleiding minimaal op LBO niveau;
• kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• basiskennis computergebruik;
• goede fysieke conditie;
• eerlijk en betrouwbaar;
• kritisch en oplossingsgericht;
• klantgericht en kostenbewust

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Decor Produktiemaatschappij BV
Ekkersrijt 1214, 5692 AE Son en Breugel, Nederland
0 openstaande vacatures
Tags
Tags
operator machine operator ploegendienst productie
machine bediener
Son
Endhoven
Vaardigheden
Vaardigheden
fysiek, Nederlandse taal oplossingsgericht, montage, technisch
basiskennis computergebrui klantgericht en kostenbewust
Vergelijkbare vacatures