Coördinator keukenmonteurs

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
195 dagen geleden Vast
Deeltijd
€ 2500 - 2700 per maand
Categorie: Techniek
Branche: Bouw
Uren per week: 36 - 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 3 ervaringsjaren
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Komt jouw duidelijke en directe persoonlijkheid even goed van pas…
bij het begeleiden van 15 keukenmonteurs.

 

Nu ben je nog een keukenmonteur of een interieurbouwer die het land doorkruist van klus naar klus. Nu nog… want eigenlijk ben je wel klaar voor die kantoorbaan waar je je opgedane vakkennis ook kan inzetten. Wel een kantoorbaan bij een kleinschalig familiebedrijf dan graag, waar betrokkenheid, saamhorigheid en werkplezier bovenaan staan. Waar je uitzicht hebt op een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden hebt en de kans krijgt om dé kartrekker van het montageteam te worden.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus. Hé, dat is dan mooi dat je deze vacature onder ogen hebt gekregen. ASWA Keukens in Helmond kan namelijk precies een coördinator keukenmonteurs zoals jij gebruiken.

Jouw werkdag
Met jouw opgedane praktijkervaring, ben jij de rots in de branding voor de keukenmonteurs. Is een keukenblad te kort? Mist er een frontje? Is er een apparaat beschadigd tijdens transport? De keukenmonteurs bellen jou en dan gaan de radars in je hoofd meteen bewegen. Je vindt snel de beste en goedkoopste oplossing. En als het nodig is, spring je in de auto en rijd je naar de klant. Want zo flexibel ben je. Zo kan de collega-keukenmonteur verder met zijn werk en nog belangrijker: de klant is tevreden. Toch is je dagelijkse werkplek op de eerste etage van het kantoor in Helmond. Hiervandaan:

 • geef je technische begeleiding aan 15 keukenmonteurs.
 • bied je de klant oplossingen.
 • onderhoud je contacten met de keukenmonteurs en de afdelingen Verkoop, Planning en Magazijn.
 • stel je de juiste prioriteiten.

Jouw werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en je werkt 40 uur per week. Ook is het mogelijk om 36 uur per week te werken. Het aantal uur verdelen we dan over 4 dagen.  

Jouw nieuwe werkomgeving

ASWA Keukens is een familiebedrijf dat al 40 jaar lang keukens verkoopt en monteert. Met eigen monteurs, volop vakkennis in huis, meerdere vestigingen en tevreden klanten is ASWA Keukens een sterke werkgever. En met parkeerplaatsen voor de deur en een bushalte vlakbij, is het kantoor in Helmond op meerdere manieren goed te bereiken. Jouw werkplek is op de eerste verdieping. Op jouw bureau staan 2 computerschermen en je hebt uitzicht naar buiten. In 2019 is het nieuwe kantoorpand klaar. Deze is tegenover het huidige kantoor/de showroom. Wel zo makkelijk. In totaal werken er 50 fanatiekelingen bij ASWA Keukens.   

Jouw inbreng
Jij houdt niet van poespas. Je komt liever snel ter zake. Je bent daarom duidelijk en direct in jouw communicatie. Voor elk probleem heb je een oplossing en omdat je lef hebt, durf je verantwoordelijke beslissingen te nemen. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • ervaring in de keukenbranche. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als keukenmonteur of interieurbouwer.
 • de mentaliteit om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.

Jouw beloning
ASWA Keukens investeert in haar medewerkers. En dat zie je in de arbeidsvoorwaarden terug. Natuurlijk krijg je gezellige collega’s binnen een bedrijf waar werkplezier een van de kernwaarden is. Er is nog veel meer. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tussen de € 2.500 en € 2.700.
 • uitzicht op een vast contract. De eerste 3 maanden werk je op uitzendbasis, daarna krijg je een jaarcontract bij ASWA Keukens. Zijn jullie allebei tevreden? Dan krijg je een vast contract.
 • een pensioenregeling waarbij ASWA Keukens de volledige premie betaalt.
 • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • 8% vakantiegeld.
 • een persoonlijke bonus bij geen ziekteverzuim.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
keukenmonteur interieurbouw leerling monteur
coördinator planner houtbewerking