Customer Service Medewerker

Helmond, Nederland
Vacature is vervallen
84 dagen geleden Vast
Voltijd
€ 2000 - 2500 per maand
Categorie: Bouw, Afwerking
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

JOUW WERKDAG..

Je bent wel klaar voor die kantoorbaan waar je je opgedane ervaring kan inzetten. Wel een kantoorbaan bij een kleinschalig familiebedrijf dan graag, waar betrokkenheid, saamhorigheid en werkplezier bovenaan staan. Waar je uitzicht hebt op een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden hebt en de kans krijgt om dé kartrekker van de afdeling te worden. Met jouw opgedane ervaring, ben jij de rots in de branding voor de klanten. Is een keukenblad te kort? Mist er een frontje? Is er een apparaat beschadigd tijdens transport? De klanten bellen jou en dan gaan de radars in je hoofd meteen bewegen. Je vindt snel de beste en goedkoopste oplossing.

JOUW NIEUWE WERKOMGEVING

ASWA Keukens is een familiebedrijf dat al 40 jaar lang keukens verkoopt en monteert. Met eigen monteurs, volop vakkennis in huis, meerdere vestigingen en tevreden klanten is ASWA Keukens een sterke werkgever. En met parkeerplaatsen voor de deur en een bushalte vlakbij, is het kantoor in Helmond op meerdere manieren goed te bereiken. Jouw werkplek is op de tweede verdieping in een spiksplinter nieuw kantoorpand. Deze is tegenover de showroom.Op jouw bureau staan 2 computerschermen en je hebt uitzicht naar buiten. Wel zo makkelijk. Jouw toekomstige collega’s zijn 4 fanatiekelingen die werkplezier en betrokkenheid ontzettend belangrijk vinden.

OCHTENDEN EN MIDDAGEN

Jouw werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en je werkt 40 uur per week. Ook is het mogelijk om 32 of 36 uur per week te werken. Het aantal uur verdelen we dan over 4 dagen.Wat is vereist

  • MBO-4 werk-en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift​
  • Je reistijd is maximaal 30 minuten

AANBOD

Wat krijg je

  • € 2000 – 2500,- bruto per maand
  • 1 jaar contract Een
  • reiskosten vergoeding van € 0,19 per km
  • Bedrijfspensioen regeling volledig door werkgever betaald
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen per jaar
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden