Productiemedewerker lijmafdeling

Helmond, Nederland
Solliciteer
143 dagen geleden
€ 11,49 - 14,2 per uur
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Bouw
Uren per week: 37 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Starter
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding


Ben jij de productiemedewerker die blijft plakken?

productiemedewerker op de lijm afdeling  is een baan met veel vrijheid; als jij mocht kiezen dan wist je het wel! Die baan is dichterbij dan je denkt. Arte is gespecialiseerd in de productie van natuurstenen en composieten werkbladen, en biedt jou de kans waar jij op zit te wachten. Een job waarbij je  een zeer belangrijke schakel bent. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor het verlijmen van keukenbladen. Klinkt dat niet fantastisch; elke dag een mooi eindproduct leveren?!

Wat dacht je van…

Ben jij in je element tijdens het op maat zagen van randlijsten en het verlijmen van onderdelen als randafwerkingen en verstevingstroken? Weet jij met jouw oog voor detail tijdig onregelmatigheden te signaleren en aan te passen? En zijn de decoupeerzaag en  lijmpistool je beste vrienden? Ben je de laatste die fysiek werk uit de weg gaat , kun je als de beste met mensen omgaan, werk je zelfstandig, nauwkeurig, planmatig, flexibel en heb je maatgevoel? Lees dan snel verder!

 Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een goed salaris € 11.49 - € 14.20 bruto per uur en geniet je van 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen.

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheid- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

Het Arte-avontuur begint met een leerzame inwerkperiode. In de fabriek leer je alle kneepjes van het vak. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren collega aan het werk. Opleidingen en cursussen om jou van alle benodigde kennis te voorzien is beschikbaar. Het eerste halfjaar is Flexx4Nu je werkgever, en daarna treed je in dienst bij Arte.

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de productiemedewerker voor de lijmafdeling die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de lijmpistool in je handen!

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Arte
Maisdijk 4, 5704 RM Helmond, Nederland
1 openstaande vacatures
Tags
Tags
productie, werkplaats, montage,
metaalbewerking houtbewerking assemblage
natuursteen
keukenbladen
bouw
vaste aanstelling
Helmond
Vaardigheden
Vaardigheden
zelfstandig, nauwkeurig, planmatig, flexibel maatgevoel
leergierig, gemotiveerd
verantwoordelijkheidsgevoel
sociaal
fysiek