Productiemedewerker Aluminium ramen deur

Helmond, Nederland
Solliciteer
66 dagen geleden
Categorie: Productie, Arbeiders en Operatoren
Branche: Bouw
Uren per week: 40 - 40
Dienstverband: Vast Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardigHeb je een passie voor techniek en lijkt het jou fantastisch om aan de slag te gaan als  productiemedewerker bij OAS Helmond ? Lees dan snel verder, want dit ga je leuk vinden!

 

Assembleren, afmonteren en inhangen

Aan het begin van je werkdag -uurtje of 06.45 uur- drink je eerst samen met je collega’s een kop koffie en praat je elkaar gezellig even bij. Dat er een gemoedelijke werksfeer heerst binnen dit familiebedrijf, heb je direct in de gaten. Je assembleert kozijnen en stelt ze samen door persen en stuiken met een bewerkingsmachine. Vervolgens verpak je de kozijnen en maak je ze gereed voor verzending.Op een gemiddelde werkdag zijn jouw prioriteiten:

 • afmonteren van aluminium kozijnen.
 • het aanbrengen van rubbers , hang- en sluitwerk.
 • het zagen van glaslatten

Er is genoeg te doen. En dit doe je tussen 07.00- 15.45 uur. Ook sta je, als dat wordt gevraagd,  soms op zaterdagochtend klaar. 

Jouw nieuwe werkomgeving
Het bedrijf waar jij met open armen ontvangen wordt, is OAS in Helmond. Een familiebedrijf, opgericht in 1961, dat gerund wordt door twee broers. OAS produceert in eigen fabriek met veel daglicht en  met de modernste machines kwaliteitsproducten voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het bedrijf levert en monteert aluminium kozijnen, puien, vliesgevels etc. voor o.a. bedrijfspanden, woonhuizen, renovatie en nieuwbouw. Klanten zijn bouwbedrijven en particulieren.

 

Dat jij het naar je zin krijgt, staat zo goed als vast!

Werkplezier is een van de kernwaarden binnen dit bedrijf. Daarnaast krijg je veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig te werken. Alles is bespreekbaar; jouw ideeën, suggesties en verbetervoorstellen worden zeer gewaardeerd. Als vanzelfsprekend heeft OAS oog voor een veilige werkomgeving. De werkzaamheden zijn variërend en afwisselend. Ook de balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren.


Jouw leidinggevende staat voor veiligheid en kwaliteit. Hij stuurt zijn team aan waar nodig, maar laat jou als collega ook vrij in je werk.


Jouw inbreng
Een vakman of -vrouw met humor, doorzettingsvermogen en inzicht: dat ben jij. Je denkt buiten de lijntjes en vindt vlot aansluiting bij jouw nieuwe collega’s. Accuraat, precies en veilig werken is jouw tweede natuur. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • mbo werk-en denk niveau
 • 5 jaar ervaring als productiemedewerker of assemblagemedewerker aluminium kozijnen en gevelelementen.

Als je eerder hebt gewerkt bij bijvoorbeeld Driessens , Mondana of een andere werkgever in de gevelbranche, dan is dat mooi meegenomen (maar geen must). 

Jouw beloning
Niet alleen in de fabriek wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw opleiding en ontwikkeling. Bovendien is er volop aandacht voor goede werkplekken en veiligheid! Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een goed brutomaandsalaris
 • vast contract ( 1 maand proeftijd)
 • een bedrijfspensioenregeling .
 • een reiskostenvergoeding van € 0.19 per km.
 • overwerktoeslag van € 13,- netto per uur.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 13 atv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Vragen? Neem dan contact op met mij
Van Oorschot aluminium constructies Bv
Waterbeemd 2, 5705 DN Helmond, Nederland
2 openstaande vacatures
Tags
Tags
productie, werkplaats, montage,
bouw, productie, metaal
bouw, assemblage, zicht op vaste aanstelling
Productiemedewerker Aluminium
Productiemedewerker Kozijnen
Productiemedewerker Aluminimum Stalen Ramen
Assamblage / Productiemedewerker Kozijnen
Vaardigheden
Vaardigheden
leergierig, gemotiveerd